Novi viljuškari

Novi elektrićni viljuškari ,motorni čeoni viljuškari na dizel i gasno-benzinski pogon

novi viljuškari

Novi viljuškari OSAKA su izrađeni po japanskoj tehnologiji i u okviru evropskih standard za kvalitet.Viljuškari  Apex Tehniks d.o.o. u svom prodajnom program nudi gotovo sve modele industrijskih viljuškara OSAKA i skladišnu opremu: električni i motorni čeoni viljuškar na dizel i gasno-benzinski pogon, ručni paletari, elektro paletari, ručni hidraulični stakeri, poluelektro stakeri, elektro stakeri, paletari vage, paletari za raznovrsne terete, i drugo.Apex Tehniks saveti: pokvarena ili loše održavana skladišna tehnika može drastično smanjiti produktivnost Vaše kompanije.Dobro isplaniano održavanje je ključno.Ukoliko osigurate da vaša flota viljuškara bude uvek na raspolaganju, to će vam se isplatiti u produktivnosti, ali ako zamenarite vašu skladišnu opremu to se može odraziti kao neplanirani troškovi i usporenje procesa rada. Izbegavajte skupa stajanja viljuškara redovnim preventivnim održavanjem i treningom. Takođe je bitno da razumete da različiti viljuškari zahtevaju različitu frekventnost održavanja, i često su pogođeni različitim tipom problema. Na primer elektro viljuškari obično nadžive dizel i gasne viljuškare, ali im treba skupa baterija koja se mora menjati vremenom.Apex Tehniks d.o.o.u svojoj ponudi ima veliki izbor novih viljuškara poznatog proizvođača viljuškara i skladišne opreme Osaka. Viljuškari OSAKA su izrađeni po japanskoj tehnologiji i u okviru evropskih standard za kvalitet.

Apex Tehniks d.o.o. u svom prodajnom program nudi gotovo sve modele industrijskih viljuškara OSAKA i skladišnu opremu: magacinski viljuškari, električni čeoni viljuškari i motorni čeoni viljuškar na dizel i gasno-benzinski pogon, ručni paletari, elektro paletari, ručni hidraulični stakeri, poluelektro stakeri, elektro stakeri, paletari vage, paletari za raznovrsne terete, i drugo.

Apex tehniks d.o.o. nudi sve modele industrijskih viljuškara OSAKA : magacinski, električni i motorni čeoni viljuškari na dizel i gasno-benzinski pogon

Top