Servis i delovi

Apex Tehniks D.O.O

 

Servis i delovi

01. Servis  i delovi viljuškara
Obuhvata više usluga koje nudimo klijentima: popravka, tehnički pregled (defektaža i dijagnostika), održavanje, full servis, remont viljuškara i tehnička  podrška.
Svaka od usluga se sasvim usmerava prema Vašim zahtevima, individualno I fleksibilno.

02. Održavanje viljuškara
Svejedno da li je vozni sklop, pogonski deo ili portal za podizanje tereta – svaki sastavni mehanički ili tehnički deo viljuškara, mora perfektno da funkcioniše, da bi osigurao tok rada bez problema i sigurnost na radnom mestu.    servis i delovi
Visoki izdaci za opravke mogu se bitno smanjiti konstantnim održavanjem viljuškara. Prednosti su jasne: Vaš viljuškar je uvek spreman za rad! Takođe, opravke u međuvremenu mogu biti optimalno planirane i u toku Vaše proizvodnje.

• Motor
• Pogonski most
• Zadnji/ upravljački /most
• Menjač
• Kočioni sistem
• Šasi
• Gume i felne
• Kran

 

03. Kompletan servis viljuškara

Po posebno povoljnim uslovima Apex tehniks d.o.o. nudi specijalne kompletne servisne ugovore.
Ugovori o održavanju vam ne nude samo posebno povoljne uslove, već mnogo više – Apex tehniks preuzima takođe sveukupno upravljanje održavanja Vaših viljuškara.

Naši serviseri posjeduju dugogodišnju praksu i iskustvo u ovoj oblasti, koju su sticali kako u evropskim servisima tako i u našim najpoznatijim i velikim firmama.
Imamo širok krug dobavljača originalnih rezervnih delova tako da u najkraćem roku možemo obezbediti rezervne delove za viljuškare.

Osim servisa viljuškara bavimo se i servisom raznih dizalica.Popravke, odnosno servise, obavljamo na terenu kada je to izvodljivo a ostale koji zahtevaju veći obim posla radimo u našem servisu.Mi dajemo garanciju: na sve polovne mašine koje repariramo i prodajemo, kao i na sve radove koje izvedemo na mašinama.U širokom spektru delova sa lagera, kako za domaće tako I strane viljuškare, u najkraćem roku isporučujemo rezervne delove za gotovo sve tipove viljuškara .
U ponudi imamo sve rezervne delove za skoro sve tipove viljuškara koji mogu biti isporučeni na dogovorenu adresu u veoma kratkom roku. Sve što je potrebno je da nam posaljete podatke od viljuškara koji imate i naziv dela koji Vam je potreban kako bismo vam u što kraćem roku poslali ponudu.
Delovi koje isporučujemo su najvišeg kvaliteta i zadovoljavaju najviše standarde. Pored originalnih rezervnih delova za viljuškare možemo isporučiti i delove za radne mašine.

     

Apex Tehniks
Zire Adamovića br.16
11080Beograd
Zemun – Srbija

 

Ime (Obavezno)

E-mail (Obavezno)

Opis

Tekst Vaše poruke

 

Top