Visokodohvatni viljuskari

Visokodohvatni viljuškar mod. VRT 16XX je moderno rešenje za intenzivno rukovanje paletizovanim teretima u skladištима sa uskim prolazima od 2,8m i visinama podizanja do 9,0m.

Visokodohvatni viljuškar VRT obezbeđuje optimalnа zaštitа rukovaoca, odličnа ergonomijа i jasan, neometan pogled na teret i okolinu u svakom trenutku.

Visokodohvatni viljuškar VRTje opremljen kranom koji je pričvršćen za šasiju. Svi bočni pomaci, domet FV / BKV ​​i kretanje nagiba se kontrolišu sa nosačem viljuške, tako je putovanje do kraja kraće brže – čime se dobijaju brži ciklusi skladištenja / preuzimanja i manja potrošnja energije. Fiksni kruti kran i nosač vilice sa ekstremno kratkim hodom značajno su povećali stabilnost kamiona – što je dovelo do visokih vrednosti preostalog kapaciteta.

Visokodohvatni viljuškar VRT je opremljen modernim AC pogonima – snažnim i bez potrebe za održavanjem vučnim, liftovskim i upravljačkim motorima – pružaju velike brzine (putovanje do 14km/h i podizanje do 0,7m/s), snažno ubrzanje i tihi zvuk nivo.   Kompletna elektronika – sa manje ožičenja, boljom pouzdanošću, jednostavnom i brzom dijagnostikom.

Oprema za udobnost i sigurnost:

Visokodohvatni viljuškar VRT ima udobno sedište – podesivo za položaj sedišta, visinu i telesnu težinu. Sigurnosni pojas kao standard;

– Električno progresivno upravljanje bez napora, standardno 180 °;

– Visoka kvaliteta

Prikaz važnih informacija za  Visokodohvatni viljuškar VRT – smjer kretanja i pokazivanje položaja kotača, prikaz pražnjenja baterije, satni mjerač, brzina kretanja, visina podizanja, alarmi.