Elektro Stakeri

VISOKODOHVATNI VILJUŠKAR /reach truck/ 

Visokodohvatni viljuškar mod. VRT 16XX je moderno rešenje za intenzivno rukovanje paletizovanim teretima u skladištима sa uskim prolazima od 2,8m i visinama podizanja do 9,0m.

Visokodohvatni viljuškar VRT obezbeđuje optimalnа zaštitа rukovaoca, odličnа ergonomijа i jasan, neometan pogled na teret i okolinu u svakom trenutku.

Visokodohvatni viljuškar VRTje opremljen kranom koji je pričvršćen za šasiju. Svi bočni pomaci, domet FV / BKV ​​i kretanje nagiba se kontrolišu sa nosačem viljuške, tako je putovanje do kraja kraće brže – čime se dobijaju brži ciklusi skladištenja / preuzimanja i manja potrošnja energije. Fiksni kruti kran i nosač vilice sa ekstremno kratkim hodom značajno su povećali stabilnost kamiona – što je dovelo do visokih vrednosti preostalog kapaciteta.

Visokodohvatni viljuškar VRT je opremljen modernim AC pogonima – snažnim i bez potrebe za održavanjem vučnim, liftovskim i upravljačkim motorima – pružaju velike brzine (putovanje do 14km/h i podizanje do 0,7m/s), snažno ubrzanje i tihi zvuk nivo.   Kompletna elektronika – sa manje ožičenja, boljom pouzdanošću, jednostavnom i brzom dijagnostikom.

Oprema za udobnost i sigurnost:

Visokodohvatni viljuškar VRT ima udobno sedište – podesivo za položaj sedišta, visinu i telesnu težinu. Sigurnosni pojas kao standard;

– Električno progresivno upravljanje bez napora, standardno 180 °;

– Visoka kvaliteta

Prikaz važnih informacija za  Visokodohvatni viljuškar VRT – smjer kretanja i pokazivanje položaja kotača, prikaz pražnjenja baterije, satni mjerač, brzina kretanja, visina podizanja, alarmi.

Širok izbor dodatne opreme.

APEX BALKAN NETWORK DOO nudi  elektro stakeri 

Elektro Stakeri

Apex BALKAN NETWORK nudi i prodaje proizvodi VENI, koji su strogo proizvodeni u skladu sa standardom ISO 9001: 2008 , sertifikovanog  od strane TUV Rheinland / Direktiva Berlin-Brandenburg EEZ 98/73 ( Direktiva o Mašinama ) i registrovani od strane VIPO Međunarodnog biroa za zaštitu marke VENI u industrijskoj proizvodnji.

Kvalitet proizvoda se može uporediti sa svetskim liderima u tehnologiji skladištenja , nudimo pristupačne cene , profesionalnu uslugu , permanentno na lageru rezervne delove i poslednje, ali ne manje važno – dijalog sa kupcima Prilikom odabira proizvoda. Sve navedeno  su osnovni principi brenda VENI.

Proizvodi

Reach Truck VRT

-je moderno rešenje za lako rukovanje u prenosu paleta za skladišta sa uskim prolazima od 2,8m i visine podizanje do 9,0m.

Elektro Staker za stajanje / sedenje KM.RPS/KM.RPS

-e sa pomoćnim rukama – dizajniran za laku upotrebu (skladištenje / preuzimanje i prevoz) paleta sa robom na većoj udaljenosti i na visini regala od 4,5 do 6,5 m – prihvatljiv je kao alternativa za Reach Truck u određenom opsegu parametara.

Ručni Elektro Staker KM.AC (pogodan za prenos teže robe)

preporučuje se za upotrebu u zatvorenom prostoru i višenamenske zadatke za prevoz robe kod skladišta sa potrebama za različitom robom, na kraćoj i srednjoj udaljenosti do 100m, za niska i srednja skladišta sa visinom podizanja / preuzimanje do 5,8 m .

Ručni Elektro Staker KM.AC (pogodan za prevoz robe različite težine)

-preporučuje se za upotrebu u zatvorenom prostoru za prevoz robe na kraće relacije do 30 m i na visini regala od 3,5m /4.2 m.

Elektro Paleta KH (pogodan za lakši i srednje teški prevoz robe)

-reporučuje se za upotrebu u zatvorenom prostoru i višenamenske zadatke za prevoz robe kod skladišta sa potrebama za različitom robom, na kraćoj , srednjoj i velikoj udaljenosti brzinom kretanja  od 6 km/h

(KH.BS i KH.LS) i brzinom kretanja od 9 km/h (KH.HS i KH.RPS/KH.RPSe).

Staker na ručni i baterijski pogon, tipa KBX i KBE – obzirom da se njime rukuje ručno na principu guraj/vuci pogodni su za skladišta sa manim potrebama za transport robe (koja se ne koriste često).

Apex BALKAN NETWORK doo  pruža tehničku pomić i održavanje za sve prodate VENI proizvode, obezbeđuje kvalitet, pouzdanost, brzinu i profesionalnost.

KM-RPS-Veni-2                                                                                   51_KMS.AC.MCh2