Dodaci za viljuškare

Dodaci za viljuškareDodaci za viljuškare                                                                 

Dodaci za viljuškare za manipulaciju teretom
Vuca, transport i ciscenje su laki sa dodacima za manipulaciju teretom koje nudi Apex service d.o.o.. Vucna/sklop kolica lako moze povuci vozilo i prikolicu. Dodaci za nosenje za viljuskare, montiraju se napred i veoma su prilagodljivi za utovarne rampe, fabricke podove i omogucavaju lako ciscenje. Nastavci se lako montiraju i idealni su za teske i dugacke terete. Apex service ima dodatke koji su Vam potrebni da Vam olaksaju posao i zivot.

                                                    

Push Pulls
Omogucava Vam slanje, istovaranje i skladistenje robe koja nije na paletama. Rad sa robom kao sto su pakovanja u dzakovima – semenje, poljoprivredni proizvodi i cement, hrana u sanducima, elektonika, kozmetika i flasirana roba.

Stipaljka za karton
Dizajnirana za rad u skladistima, sa picima, u elektro industriji, stipaljka za karton omogucava rad sa paletama, stedi novac za kupovinu paleta, odrzavanje i skladistenje. Takodje poboljsava iskoriscenje prostora u skladistu

Dodatak za manipulisanje vinskim buricima
Pojednostavljuje process manipulacije buricima. Dizajniran za rad u „pecini“ ili „uskim hodnicima“, omogucava operateru da lako uhvati bure , spusti ga na zemlju ili pomeri na zeljenu lokaciju. Dodatak koji je montiran moze da se nakloni za 180 stepeni sto omogucava operateru da podigne bure sa obe strane uskog hodnika. Ovaj dodatak moze raditi sa gotovo svim dimenzijama vinskih buradi.

Forward Bin Dumper – Kiper kasete ka napred
Dizajniran da obezbedi pouzdano, ekonomicno i efikasno izvrtanje tereta. Omogucava premestanje robe na paletu ili plocu,omogucava zamenu ostecenih paleta i kartona.Takodje omogucava i vadjenje ostecene robe sa dna pakovanja.

Vuca, transport i ciscenje su laki sa dodacima za manipulaciju teretom koje nudi Apex Tehniks d.o.o.. Vucna/sklop kolica lako moze povuci vozilo i prikolicu. Dodaci za nosenje za viljuskare, montiraju se napred i veoma su prilagodljivi za utovarne rampe, fabricke podove i omogucavaju lako ciscenje. Nastavci se lako montiraju i idealni su za teske i dugacke terete. Apex service ima dodatke koji su Vam potrebni da Vam olaksaju posao i zivot.

Apex Balkan Network:

Pokvarena ili loše održavana skladišna tehnika može drastično smanjiti produktivnost Vaše kompanije.Dobro isplaniano održavanje je ključno.Ukoliko osigurate da vaša flota viljuškara bude uvek na raspolaganju, to će vam se isplatiti u produktivnosti, ali ako zamenarite vašu skladišnu opremu to se može odraziti kao neplanirani troškovi i usporenje procesa rada. Izbegavajte skupa stajanja viljuškara redovnim preventivnim održavanjem i treningom. Takođe je bitno da razumete da različiti viljuškari zahtevaju različitu frekventnost održavanja, i često su pogođeni različitim tipom problema. Na primer elektro viljuškari obično nadžive dizel i gasne viljuškare, ali im treba skupa baterija koja se mora menjati vremenom.

Dodaci za viljuškare za manipulaciju teretomikona_PDF