Utovarne rampe

Aluminijumske rampe za utovar

Aluminijumske  utovarne rampe su TUV sertifikovane i izrađene su od visoko otporne aluminijumske legure. Ovo obezbeđuje maksimalnu bezbednost i upravljivost u širokom i raznovrsnom opsegu korisnika i zadovoljava najlakše zahteve za najteži teret. Dostupno sa ili bez granica. Aluminijske rampe sa obrubom: olakšavaju utovar vozila na kotačima izbjegavajući bočno klizanje zbog pogrešnih manevara. Aluminijske rampe bez granica: obavezno za utovarivanje gusjeničarskih vozila ili valjka bubnja. U slučaju potrebe, oni se mogu spojiti u jednu rampu.

 

Mobilne-Utovarne rampe

utovarne rampe

Mobilne utovarne rampe

RAMPLO su posebna oprema koja olakšava i ubrzava utovare i istovare kamiona i vagona.Montiranje rampe može izvršiti jedan čovek.

-Utovar i istovar je 2-3 puta brzi. Uz pomoc mobilne utovrane rampe RAMPLO, vreme koje obično potrošite za utovare i istovare će se smanjiti za 2-3 puta. Po iskustvu korišćenja rampe, kamion će se istovariti za 20-30 minuta u poređenju sa 80-100 minuta bez rampe.

-Smanjenje troškova radne snage za oko 6000 eur po godini.

Viljuškar može raditi sa rampom bez dodatne podrške. Nije potrebno

više ljudi. Ne trebaju Vam pomoćni radnici koji pomeraju palete u

kamionu. Sada viljuškar moze ući u kamion i raditi unutra.Najniža plata pomoćnih radnika je 500 e. Tako da svake godine štedite najmanje 6000 eura.

Mobilna utovarna rampa RAMPLO

Je zamenljiva i pokretna imovina, i kroz par godina moći ćete da je prodate čak i korišćenu.

Zahvaljujući najvišem kvalitetu naših rampi, postoji konstantna tražnja za rampama, čak i korišćenim.Ne zarobljavate novac, nego investirate u opremu koja će raditi mnogo godina i koja se može prodati ukoliko odlučite. Zaliha mobilnih utovarnih rampi.

Je ograničena, zato što samo mali broj korisnika hoće da ih proda posle nekoliko godina korišćenja, zato što su pouzdan pomoćnik za logističku primenu.

-Sa mobilnom utovarnom rampom RAMPLO , Vaša kompanija postaje takođe mobilna. Ukoliko se Vaša kompanija ili skladište moraju seliti na drugo mesto, Vaša

rampa će moći da ide zajedno sa ostalom opremom. Transportabilne dimenzije

omogućavaju lako pomeranje rampe na različite načine.Mobilna utovarna rampa RAMPLO ima točkove, koji mogu

pomerati rampu po krugu Vaše kompanije. Na primer, ukoliko imate potrebu za

utovarom na mestu koje je udaljenije od Vašeg prostora namenjenog za utovare,

možete sa lakoćom pomeriti rampu do kamiona.

-Za sve tipove transporta. Mobilna utovarna rampa je podesiva na visine od 890 do 164 cm što zanči da može raditi sa svim tipovima transporta, od malih kamiona do železničkih vagona.

-Laka za korišćenje. Zahvaljujući korišćenju mobilnih utovarnih rampi RAMPLO, utovari i istovari kargo transporta postaju mnogo lakši i brži. Viljuškar ulazi u kamion bez problema.Razgovorom sa magacinskim radnicima posle dve nedelje korišćenja rampe  pokazuje da oni sada ne mogu da zamisle svoj rad bez rampe. Možete raditi sa rampom po bilo kojim vremenskim uslovima sneg, kiša, ekstremna hladnoća. Gazeći sloj rampe je napravljen od specijalne testeraste protiv klizne povrsine sa rupama, tako da sneg, led i prljavština prolaze.

 

                                                 

Prednosti utovarnih rampi RAMPLO

  1. Evropski standard. Proizvodnja po evropskim direktivama (The Machinery Directive 2006/42/EC) i standardima (“Dock levellers – Safety requirements” EN 1398:2009). Visok nivo kvaliteta mobilnih utovarnih rampi je isti za Evropu, Ameriku i druge zemlje.
  1. Moderna hidraulika. Pouzdani sistem rucne hidraulike koristi moderne pumpe, sto omogucava podizanje rampe koriste’ci minimalnu snagu i vreme. Koristimo hidraulicni sistem kao princip podizanja rampe, jel samo hidraulika obezbedjuje sirok dijapazon rada (na nasim rampama min. 0,89m, max 1,64 m u poredjenju sa ostalim proizvodjacima koji postizu 1,2 m do 1,05 ). Na primer visina kamiona je od 0,95 do 1,05m, tako da RAMPLO mobilne utovarne rampe mogu pruzaju mogucnost rada sa svim vidovima kargo transporta.
  1. Lak rad na rampi. Takodje zahvaljujucio hidraulicnom sistemu koji omogucuje nesmetan rad pri utovarima i istovarima. Kamion se spusta – rampa se spusta i obrnuto. Bez skokova i ostecenja.
  1. Kvalitetan gazeci sloj. Povrsina za voznju je napravljena od poroznog sloja i omogucava odlicnu trakciju tockova viljuskara. Jos jedna prednost je ta sto voda, sneg prljavstina i stetne supstance propadaju kroz resetke na zemlju, ne zadrzavajuci se na povrsini gazeceg sloja.
  1. Ergonomija. Ko mobilnih rampi RAMPLO podesavanje visine je samo na jednom mestu – hidraulicnoj pumpi, tako da zaposleni ne mora da ide do druge potpore, kao kod mehanickih rampi ( 2 fiksne potpore).
  1. Lako pokretne rampe. Specijalni uredjaj za cvrstu vezu, preko koje viljuskar moze pomerati rampu – unapred(gurati) i unazad (vuci). Ovo omogucava dobre manevarske sposobnosti, cak i u malim prostorima.
  1. Niske cene i zadovoljni korisnici.

 

UTOVARNO ISTOVARNA OPREMA

Rampe za spajanje teretne površine skladišta sa tovarnim djelom kamiona

18       17      19

Utovarne rampe

20

Pokretno nivelisane rampe- služe da se uskladi nivo kamiona i skladišta . One omogućavaju nesmetan i lak prevoz tereta iz skladišta na kamion i obrnuto.

 

 

Ime (Obavezno)

E-mail (Obavezno)

Opis

Tekst Vaše poruke